­

Heinäkallion pihapiiriä ympäröivät pellot ja järvi.

Heinäkallio tarjoaa oivalliset puitteet lepoon ja virkistymiseen tapahtumien ja leirien merkeissä.

Leirikodilla on hyväkuntoiset ja monipuoliset tilat erilaisten ryhmien tarpeisiin. Päärakennuksen salissa voidaan pitää jopa 80 hengen tilaisuuksia. Vuonna 2009 täysin uudistettu keittiö tarjoaa vieraille maukkaat ruoat. 2-6 hengen majoitushuoneita on kolmessa eri rakennuksessa yhteensä noin 60 hengelle. Uusi rantasauna on valmistunut kesällä 2018. Lisäksi Heinäkallion pihapiiristä löytyy mm. rukouskappeli ja grillikota.

Heinäkallion omistaa Uusheräyksen Keskusliitto ry, jonka keskeinen toiminta- ja palvelupaikka Heinäkallio on ollut jo yli 40 vuoden ajan. Uusheräys on yksi Suomen evankelisluterilaisen kirkon piirissä toimivista herätysliikkeistä. Heinäkallion toimintaa tukee Heinäkallion ystävät ry.

Heinäkallion kurssi- ja leiritoiminnasta on syksystä 2016 alkaen vastannut Kalajoen Kristillinen Opisto, jonka toimilupa on laajentunut kattamaan Kalajoen lisäksi myös Kangasalan.

Heinäkallio tarjoaa edullisia palvelujaan ympärivuotisesti myös seurakunnille, yhdistyksille, työyhteisöille yms. Vuosittain leirikodissamme järjestetään mm. useita rippikouluja, retriittejä, perheleirejä, lastenleirejä, sukukokoontumisia ja erilaisia kursseja. 

Kaikki leirikodin toiminta perustuu ennakkovarauksiin.

 

­