­

Heinäkallion nykyaikaiset, mutta kodikkaat tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan.

Päärakennus | Hanhimaa | Saarenpää | Betania | Rukouskappeli |Rantasauna | Ympäristö

Päärakennus

Leirikodin päärakennus on uudistettu ja laajennettu vuonna 1994. Tilat laajentuivat remontin yhteydessä huomattavasti. Päärakennuksessa on kokoontumistilana toimiva sali, keittiö ja ruokailutilat sekä katettu ulkoterassi. Salissa voidaan pitää jopa 80 hengen tilaisuuksia. Keittiö on uudistettu täysin vuonna 2009. Päärakennuksen yläkerrassa on kaksi suurta majoitushuonetta vieraille.

Tilat:
Sali | Ruokasali | Terassi | Toimistotilat | Henkilökunnan tiloja

Majoitustilat: 
Yläkerrassa yksi 6 henkilön ja yksi 7 henkilön majoitushuone, joilla yhteinen WC ja suihku 

  


Hanhimaa

Suuremman majoitusrakennuksen yläkerrassa, Hanhimaassa, on yhteensä yhdeksän 2-3 hengen kodikasta huonetta, sekä pieni keittiönurkkaus. Huoneiden yhteydessä on WC- ja suihkutilat. Hanhimaa on valmistunut täysin uudistuneena vuonna 1999.

Majoitustilat huonejaon mukaisesti:
- 2 ja 3 henkilön huoneet, joilla yhteinen WC-suihku
- 2 x 3 henkilön huone, joilla yhteinen WC-suihku
- 3 x 3 henkilön huone, joilla yhteinen WC-suihku
- 3 henkilön huone, oma WC-suihku
- 2 henkilön huone inva-mitoituksella, oma WC-suihku

Saarenpää

Hanhimaan alakerrasta, Saarenpäästä, löytyy kolme 2-6 hengen huonetta, takkahuone, sekä nykyaikaiset saunatilat. Remontti on valmistunut vuonna 1999. Takkahuone on saanut uuden kalustuksen vuonna 2004

Majoitustilat:
- 2, 5 ja 6 henkilön huoneet, 3 WC:tä, 2 suihkua saunatiloissa

Muuta:
Saunatilat | Takkahuone

 
 
  

Betania

Betaniaksi nimetystä pienestä majoitusrakennuksesta löytyy kolme 4-6 hengen huonetta - Marian, Martan ja Lasaruksen kamarit. Rakennuksessa ei ole suihkuja. Tilat on remontoitu vuonna 2000.

Majoitustilat:
- 4 ja 5 henkilön huoneet, joilla yhteinen WC, ei suihkuja, huoneissa pesualtaat
- 3 henkilön huone, oma WC, ei suihkua, oma sisäänkäynti ulkoa

  
 

Rukouskappeli

Vuonna 1997 valmistui pieni ja kaunis noin kahdenkymmenen hengen rukouskappeli. Se palvelee hiljentymispaikkana, mutta siellä voidaan pitää myös vihki- ja kastetoimituksia.

  
 

Rantasauna

Heinäkallion kokonaan uusi rantasauna on valmistunut kesällä 2018 samalla paikalle, missä sauna on ollut aiemminkin. Uuden saunan pesuhuoneessa on suihkut. Saunarakennuksen yhteydessä on takkahuone, jossa voi järjestää vaikka pieniä kokouksia. Takkahuoneessa on oma keittiö ja yöpymäänkin mahtuu pari henkilöä.

Sauna sijaitsee puhdasvetisen Heposelän rannalla. Rannassa on myös kaksi soutuvenettä leiriläisten käytettävissä.

 

  

Muuta

Edellisten lisäksi Heinäkallion pihapiiristä löytyy nuotiopaikka, grillikota, leirikirkko sekä paljon tilaa vapaa-ajan viettämiseen vaikkapa pallopelien parissa. Heinäkallion rauhallinen maalaisympäristö tarjoaa jo itsessään oivalliset puitteet lepoon ja virkistäytymiseen.

 

­