­

Lastenleiri 7-11 -vuotiaille

05.07.2017 - 08.07.2017

Heinäkalliolla järjestetään kesällä jälleen kaksi lastenleiriä:
-  5.–8.7. 7–11-vuotiaat
- 11.–14.7. 11–14-vuotiaat

11-vuotiaat voivat osallistua kummalle leirille tahansa.

Kesäleireillä uidaan järvessä, saunotaan rantasaunassa, pelataan, leikitään, askarrellaan ja välillä hiljennytään hartauksiin ja raamiksiin. Leirille pohjoisesta päin tulevat voivat matkustaa turvallisesti ennalta sovitulla junalla isosten kanssa Tampereelle, ja siitä eteenpäin yhteiskyydein Heinäkalliolle. Nuorempien leirille ovat tervetulleita mukaan mummit, kummit ja muut mahdolliset aikuiset ”leiriläisten tukihenkilöt.”

Vetäjät

Anna Lahtinen, Tinja Halunen, Leena Lindelä ja isoset

Hinnat

- Leirin täysihoitohinta omin liinavaattein 50 €
- Sisaralennus -5 € perheen seuraavilta lapsilta
- Yhteiskyyti Tampereen rautatieasemalta Heinäkalliolle 5 € / suunta
- Aikuiset tukihenkilöt nuorempien leirillä 100 €

Vähävaraisilla / monilapsisilla perheillä on mahdollisuus hakea avustusta leirimaksuun. Hakulomakkeita saa Opiston toimistosta ja verkkosivuilta. Avustuksesta voi tiedustella myös suoraan Anna Lahtiselta (044 4639 208, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. )

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset Kalajoen Kristilliselle Opistolle viimeistään kolme viikkoa ennen leiriä:

- Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai
- Puhelimitse 08 4639 200

Ilmoittautumista varten tarvittavat tiedot: Nimi ja yhteystiedot, ikä, erityisruokavalio ja toive huonekaverista. Ilmoittautuessasi kerro myös, tuletko junalla ja tarvitsetko kyydin Tampereen rautatieasemalta.

Leirille mahtuu 40 leiriläistä. Paikat täytetään varausjärjestyksessä, ja ensisijaisesti ikäkausittain. Erityisillä perusteilla ikärajoista on mahdollista joustaa. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä leirikirje ohjeineen.

 

­